Nederlands Engels Spaans Duits Frans

Roboguard Basisstation

Het basisstation(of de interface) is altijd nodig bij de aanschaf van Roboguards.

Het basisstation is een draagbare ontvanger speciaal ontworpen om alarm te slaan zodra er een indringer gedetecteerd wordt door een Roboguard.

Het basisstation kan 8 Roboguards tegelijkertijd monitoren op indringers. Tevens detecteerd het ongeoorloofd openen (anti sabotage)van de Roboguards.

Bij alarm tonen de LED’s op het basisstation de getriggerde zone, en het station geeft waarschuwings geluiden.

Met het basisstation kunt u de Roboguards aan of uitzetten, en kunt u de “paniek” functie activeren. Deze wordt gebruikt bij overval of andere overwachtse zaken.

Het basisstation wordt gevoed door een 12V adapter.

Het basisstation heeft tevens een interne oplaadbare batterij die bij het uitvallen van de netspanning er voor zorgt dat het systeem nog 24 uur blijft functioneren.

Het basisstation kan worden uitgebreid, zodat ook een externe sirene, zwaailichten, buitenverlichting en een gsm unit kunnen worden aangesloten.

Hiervoor kunt u de Otiz schakelunit gebruiken. Voor meer informatie graag contact opnemen.

Bij bestelling van de Roboguards en het basisstation leveren wij alles al ingeregeld voor u aan, zodat u e.e.a. alleen nog op hoeft te hangen.

Installatie door ons kan natuurlijk ook, dit wordt gedaan door onze partner V&S montage te Leeuwarden. V&S heeft landelijke dekking monteurs.

Basisstation