Nederlands Engels Spaans Duits Frans

Beursbeveiliging

Met de BeursBox kunt u op een eenvoudige en doeltreffende manier uw kostbare goederen op een beurs of markt beveiligen.

∑ De BeursBox heeft geen externe energiebron nodig

∑ Is simpel aan een tafel of kraam te bevestigen of kan worden geleverd met een metalen standaard zodat de BeursBox eenvoudig te (ver)plaatsen is.

∑ Eventueel kunt u hem zelfs gewoon los neerleggen, door de zeer slimme Otiz software is de BeursBox, na activatie, niet te verplaatsen/openen zonder alarm.

∑ Aan de voorzijde kunt u de BeursBox aan of uit zetten door de sleutel op de I-reader te houden. Door de bediening met I-Reader is het apparaat niet te jammen of te saboteren

∑ De BeursBox kan worden voorzien van 6- of 10 meter lange ĎslimmeĎ beveiligingskabels. De kabels zijn met de stekkers eenvoudig aan elkaar te koppelen, zodat u altijd voldoende lengte heeft.

∑ De kabel even door uw goederen halen en deze zijn niet meer te verwijderen zonder dat u dit direct weet.

∑ Bij het opentrekken van de kabel gaat het alarm van 110 decibel af en belt en smsít de ingebouwde GSM module x verschillende telefoonnummers en/of een meldkamer.

∑ Uw stand of marktplaats is hiermee snel en gemakkelijk te beveiligen.

Een beurs kost geld dat weten we allemaal maar als de reden (de producten), waarom men op de beurs staat weg zijn, dan lijd men dubbel verlies.
De beurs is er om bestaande klanten over nieuwe producten te vertellen en om nieuwe klanten te vinden.

Zonder producten geen klanten.
Niet alleen kunt u voorkomen dat u de waarde van uw goederen kwijt bent, maar u kunt gewoon op de beurs aan potentiŽle en bestaande klanten uw producten laten zien.

Algemene Leveringsvoorwaarden